Description

See sool tekkis kuivas ja kuumas kliimas maailmamere soolvee loodusliku kristallumise tulemusel. Sool saadakse maa-aluse kaevandamise teel. Kivisool purustatakse graanuliteks suurusega 0,16 kuni 5,0 mm. Naatriumkloriidi (NaCl) sisaldus on vähemalt 99%.  Tänu granulomeetria mitmekesisusele ja joodi lisamise võimalusele, saab K+S kivi toidusoola kasutada erinevates toiduainetetööstuse sektorites. Granulomeetria järgi on võimalik järgmiste kivi toidusoola liikide tootmine:

0,7 – 0,16 mm

1,4 – 0,4 mm

2,3 – 0,2 mm

2,3 – 0,4 mm

3,2 – 0,2 mm

3,2 – 0,4 mm

3,5 – 1,5 mm

5,0 – 0,2 mm

K+S kivi toidusoola saab valmistada nii koos paakumisvastase lisandiga (E-535) kui ka ilma. Kivi söögisoola kasutatakse toidu valmistamisel ja töötlemisel lõhna- ja säilitusainena.

K+S kivi söögisool on läbinud ISO 9001: 2008 sertifitseerimise ja vastab HACCP sertifikaadi nõuetele.


Kasutamine:

K+S kivi söögisool on ülipuhas toode, mis sisaldab palju inimorganismi õigeks toimimiseks vajalikke mikroelemente. Kivisoola, nii nagu ka vaakumsoola, kasutatakse pagari-, liha- ja kalatööstuses, marinaadide valmistamisel tööstuses ja kodus, ning samuti toidu soolamiseks.


Pakend:                

– pappkarbid, 0,5 kg

– pappkarbid, 1,0 kg

– kilest kotid, 1 kg

– kilest kotid, 25 kg; 50 kg

– polüpropüleenist kotid, 1000 kg (big bag)

– puistesool


 

Peamised keemilised näitajad: Norm
Naatriumkloriid (NaCl) 99%
Niiskusesisaldus (H2O) 0,1%
Vees lahustamatute ainete sisaldus 0,15%
Kaltsium + magneesium (Ca+Mg) 0,3 %
Sulfaat (SO4) 0,7%

 

Lisainformatsiooni leiab tootja kodulehel: https://www.kpluss.com/en-us/our-business-products/industry/food-processing/