Description
See sool tekkis kuivas ja kuumas kliimas maailmamere soolvee loodusliku kristallumise tulemusel. Sool saadakse maa-aluse kaevandamise teel. Kivisool purustatakse graanuliteks suurusega 0,16 kuni 5,0 mm. Naatriumkloriidi (NaCl) sisaldus on vähemalt 99%. Tänu granulomeetria mitmekesisusele ja joodi lisamise võimalusele, saab K+S kivi toidusoola kasutada erinevates toiduainetetööstuse sektorites. Granulomeetria järgi on võimalik järgmiste kivi toidusoola liikide tootmine:
0,7 – 0,16 mm
1,4 – 0,4 mm
2,3 – 0,2 mm
2,3 – 0,4 mm
3,2 – 0,2 mm
3,2 – 0,4 mm
3,5 – 1,5 mm
5,0 – 0,2 mm
K+S kivi toidusoola saab valmistada nii koos paakumisvastase lisandiga (E-535) kui ka ilma. Kivi söögisoola kasutatakse toidu valmistamisel ja töötlemisel lõhna- ja säilitusainena.
K+S kivi söögisool on läbinud ISO 9001: 2008 sertifitseerimise ja vastab HACCP sertifikaadi nõuetele.
Kasutamine:
K+S kivi söögisool on ülipuhas toode, mis sisaldab palju inimorganismi õigeks toimimiseks vajalikke mikroelemente. Kivisoola, nii nagu ka vaakumsoola, kasutatakse pagari-, liha- ja kalatööstuses, marinaadide valmistamisel tööstuses ja kodus, ning samuti toidu soolamiseks.
Pakend:
– pappkarbid, 0,5 kg
– pappkarbid, 1,0 kg
– kilest kotid, 1 kg
– kilest kotid, 25 kg; 50 kg
– polüpropüleenist kotid, 1000 kg (big bag)
– puistesool
Peamised keemilised näitajad: | Norm |
Naatriumkloriid (NaCl) | 99% |
Niiskusesisaldus (H2O) | 0,1% |
Vees lahustamatute ainete sisaldus | 0,15% |
Kaltsium + magneesium (Ca+Mg) | 0,3 % |
Sulfaat (SO4) | 0,7% |
Lisainformatsiooni leiab tootja kodulehel: https://www.kpluss.com/en-us/our-business-products/industry/food-processing/