Avaleht / Tooted / Meresool

Meresool

Jämedat ja keskmist meresoola kasutatakse suppide valmistamisel; köögiviljade, pasta, riisi keetmisel keevasse vette lisamiseks; konserveerimiseks; kala soolamiseks. Peen meresool sobib kasutamiseks valmistoitudes ja laua taga toidule lisamiseks.

Kategooriad: ,

Kirjeldus

Looduslik meresool tekib merevee aurustumisel päikese ja tuule mõjul, reeglina soojas ja kuivas kliimas. Kogutud sool läbib töötlemisprotsessi – seda pestakse, kuivatatakse ja purustatakse, et saada erineva suurusega (0,3–5,0 mm) kristalle. Selline tehnoloogia võimaldab säilitada soolas bioloogiliselt aktiivseid aineid.

Soovi korral on võimalik paakumisvastase aine (E-535) ja joodi (KIO3) lisamine.

Inimesele on kõige kasulikum looduslik meresool. Meresoolas on kõikide mikro- ja makroelementide kontsentratsioon optimaalne. See sisaldab kaaliumi, naatriumi, kaltsiumi, magneesiumi, seleeni, vaske, räni, joodi, rauda, ​​tsinki, mangaani – need ained aitavad reguleerida keharakkude toitumist ja nende puhastamist, moodustavad rakumembraane, parandavad närviimpulsside ülekannet, aitavad kaasa vere hüübimisele, lõõgastavad lihaseid, rahustavad närvisüsteemi ja reguleerivad hormonaalset ainevahetust.

Lisaks on meresoolal nahka tervendavad omadused ja seetõttu kasutatakse seda aktiivselt balneoloogias – see ärritab nahka, põhjustades vere juurdevoolu, mille tulemusena uuenevad naharakud aktiivsemalt ning ärrituste ja vigastuste paranemine toimub kiiremini. Meresoola kasutamine aitab vältida südame-veresoonkonna probleeme, ennetada liigesehaigusi, tugevdada immuunsust ja pikendada eluiga.


Kasutamine:

Jämedat ja keskmist meresoola kasutatakse suppide valmistamisel; köögiviljade, pasta, riisi keetmisel keevasse vette lisamiseks; konserveerimiseks; kala soolamiseks. Peen meresool sobib kasutamiseks valmistoitudes ja laua taga toidule lisamiseks.

Meresool maitseb tavalisest soolast erinevalt, see on soolasem. Seetõttu tuleb roa sisse lisada vähem soola ja maitsemeel saab rahuldatud väiksema soolakogusega.

Meresoola kasutatakse aktiivselt kosmetoloogias. Seda leidub paljudes kreemides, maskides, toonikutes ja emulsioonides. Seda kasutatakse spaahoolduste ja fitoteraapia käigus, ning ka vannides.


Pakend:                

– papist topsikesed dosaatoriga, 0,35 kg, 0,7 kg

– kilest kotid, 1,0 kg

– kilest kotid, 15 kg; 25 kg

– polüpropüleenist kotid, 1000 kg (big bag)


 

Peamised keemilised näitajad: Norm
Naatriumkloriid (NaCl) 99,5%
Niiskusesisaldus (H2O) 0,10%
Vees lahustamatute ainete sisaldus 0,01%
Kaltsium (Ca) 0,04%
Magneesium (Mg) 0,04%
Magneesium (Mg) 0,10%

 

Rohkem informatsiooni leiab tootja kodulehelt:  http://www.theodorousalt.com/en/industry/industrail-packages/

Päring

Go to Top